شارژکنترلر خورشیدی 30 آمپر MPPT برند Epever مدل TRIRON 3210NDS1
- ولتاژ کاری: 12/24 ولت (انتخاب اتوماتیک)
- تکنولوژی: MPPT
- قابلیت اتصال به باتری سیلد اسید، ژل و لیتیومی
- حداکثر ولتاژ مدار باز پنل ورودی: 100 ولت
- حداکثر توان پنل قابل اتصال در سیستم 12 ولت: 390 وات
- حداکتر توان پنل قابل اتصال در سیستم 24 ولت: 780 وات
- دارای درگاه USB
- مجهز به صفحه نمایش
- ابعاد: 62.7×238.3×158 میلی متر
- وزن: 1.35 کیلوگرم
شارژکنترلر خورشیدی 30 آمپر مدل TRIRON 3210NDS1 یک شارژکنترلر MPPT با راندمان بالای 98 درصد است که برای ماکزیمم 20 آمپر جریان شارژ در سیستمهای 12 و 24 ولت مناسب است. این شارژکنترلر دارای ماژول DS1 و مجهز به صفحه نمایش است. وجود درگاه USB، این شارژکنترلر را از سری Xtra و Tracer متمایز میکند.
سری Triron
این شارژ کنترلر خورشیدی 30 آمپردارای دو ماژول قابل تغییر است. یکی در بخش بالا که نمایشگر و کلیدهای کنترلی هستند و دیگری در بخش پایین که قسمت ارتباطی است و درگاه های USB قرار دارند.
این نوع از شارژکنترلرهای MPPT برند Epever دارای سه نوع صفحه نمایش XDS1, XDB1 و XDS2 است که نوع اول یعنی XDB1 بدون نمایشگر LCD و نوع دوم XDS1 و نوع سوم XDS2 دارای نمایشگر LCD است که نوع سوم XDS2 دارای نمایشگر کاملتری نسبت به نوع دوم است.
از آنجایی که TRIRON از آخرین ورژنهای شارژکنترلر شرکت Epever است الگوریتم MPPT آن سریعتر از سایر محصولات، نقطه توان ماکزیمم پیدا خواهد کرد که یعنی اتلاف توان کاهش مییابد. سری TRIRON به صورت اتوماتیک توان پنل خورشیدی را به مقدار نامی شارژکنترلر محدود خواهد کرد که یعنی امکان OverLoad شدن شارژکنترلر وجود ندارد.
برند EPEVER
شرکت Epever تولید کننده ی انواع شارژکنترلرها در دو نوع PWM و MPPT است. این شارژکنترلرها با کیفیت مناسب و قیمت عالی در بازار ایران عرضه میشوند.
نوع MPPT شارژکنترلرهای Epever در بازه ی 10 تا 100 آمپر و در سریهای متنوع، تولید میشوند. شارژکنترلرهای Epever یکی از کارآمدترین و بهترین شارژکنترلرهای موجود در زمینه سیستمهای خورشیدی هستند.
شارژکنترلر چیست؟
شارژکنترلر خورشیدی، یکی از اجزای اصلی سیستم برق خورشیدی جدا از شبکه یا آفگرید است که وظیفه اصلی آن، حفاظت از باتری در مقابل شارژ و دشارژ بیش از حد، توسط پنلهاست.
بسته به اینکه شارژکنترلر با چه روشی ولتاژ پنل خورشیدی را کاهش و با ولتاژ باتری تطبیق میدهد، شارژکنترلرها به دو دسته PWM و MPPT تقسیم میشوند. به طور خلاصه شارژکنترلر PWM با قطع وصل کردن ولتاژ پنل در دو سر باتری، متوسط این ولتاژ را کاهش میدهد ولی شارژکنترلرهای MPPT ولتاژ پنل را توسط یک مدار سوئیچینگ کاهنده با ولتاژ باتری تطبیق میدهند و مازاد ولتاژ را تبدیل به جریان میکنند.
نقد و بررسیها
پاککردن فیلترهاهنوز بررسیای ثبت نشده است.